Oefentherapie voor een gezonde houding en beweging!

We zorgen voor de juiste zorg

Werkwijze

Eerste afspraak (Intake)

Tijdens de intake vragen we eerst de klacht(en) uit en alle factoren die daarbij een rol zouden kunnen spelen. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek. Hierbij kijken we onder andere naar de houding en verschillende bewegingen in relatie tot de klacht(en). Na het onderzoek zullen we het behandelplan doorspreken en hoeveel behandelingen we denken nodig te hebben.

Neem voor de intake een geldig legitimatiebewijs, zorgpas, badlaken en (indien van toepassing) een verwijsbrief van de huisarts of specialist mee.

Als u geen verwijsbriefje heeft gekregen of zonder verwijzing naar ons toe komt,  dan volgt na het vraaggesprek een korte screening en zullen wij de huisarts laten weten, dat wij u in behandeling nemen.
 

De behandeling

De behandeling wordt op uw persoonlijke situatie afgestemd. Dat betekent dat u oefeningen en houdings- en bewegingsadviezen krijgt, die u kunt toepassen in uw dagelijks leven. Zowel uw werkomgeving, uw thuissituatie als uw hobby’s en het sporten komen aan de orde. Door de adviezen toe te passen, leert u om gezonder te bewegen.